Koop nu je nieuwe UiTpas!


Met deze kaart krijg je tot 1 april 2017 korting/ voordelen op allerlei culturele-, sport- en jeugdactiviteiten in Hasselt.

Alle Hasselaren, jong of oud, kunnen een pas aankopen. Ook niet -Hasselaren maar studerend in het middelbaar of hoger onderwijs te Hasselt kunnen een UiTpas aanschaffen. En het is de moeite!

voordelen

Naast de klassiekers zoals een gratis bezoek aan musea en de Japanse Tuin, korting bij Kinepolis, bij het kunstencentrum BELGIE ... , krijg je nu nog meer korting. In het stedelijk  zwembad, in een fitnesscentrum, bij jeugdactiviteiten…

De UiTpas wordt dus meer en meer een vrijetijdspas, die je ook voor sport- en jeugdactiviteiten kan gebruiken! Als houder van de nieuwe pas ontvang je maandelijks een digitale nieuwsbrief. Daarin krijg je een overzicht van nieuwe activiteiten, evenementen, locaties… waar je met je nieuwe pas kortingen kan genieten. Zie: www.UiTinHasselt.be/UiTpas

Prijs

Je betaalt 6 euro voor de nieuwe UiTpas. Je koopt hem bij Toerisme Hasselt, de stedelijke bibliotheek in Kuringen , de Provinciale Bibliotheek, het cultuurcentrum Hasselt of in de nieuwe mobiele UiTpas-stand op een aantal evenementen en bijzondere locaties. Je krijgt je UiTpas dadelijk mee.

Meer info

www.UiTinHasselt.be/UiTpas