Stoorzender (radio/video/foto/blog maken)

voor en door jongeren
Stoorzender is het creativiteitscentrum voor én door jongeren in Hasselt. Bij Stoorzender kunnen jongeren vanaf 16 jaar aan de slag met radio, video, foto en tekst. Je wordt uitgedaagd om zelf met al die verschillende media aan de slag te gaan en er vooral je eigen ding mee te doen. Veel jongeren zijn niet helemaal tevreden met het huidige media-aanbod. Bij Stoorzender kan je dat aanbod grondig ‘verstoren’! Op onze website www.stoorzender.be lees, hoor en zie je waar onze jongeren zoal mee bezig zijn. Check snel onze podcasts, filmpjes, foto's en blogposts. Ook via facebook/stoorzender.be krijg je het laatste nieuws mee!

ook zin?
Zelf zin om bij ons aan de slag te gaan? Surf naar www.stoorzender.be en klik op 'meewerken'!
Stoorzender zoekt reporters, presentatoren, camera- en geluidsmannen- en vrouwen, monteurs, audioproducers, (web)redacteurs, fotografen, jongeren die graag bezig zijn met communicatie en promotie, technici en zelfs IT’ers.

Radio
Maar je kan niet alleen luisteren naar Stoorzender. Jongeren vanaf 16 jaar kunnen er zelf hun creatief ei kwijt. Radiosessies worden afgewisseld met workshops van het REC Radiocentrum. Je leert er redactionele vaardigheden, opname- en montagetechnieken, radiopresentatie en/of -techniek. Heb je zin om radio te maken en gewapend met een microfoon de pieren uit de Hasseltse neuzen te peuteren?  Ben je tussen 16 en 30 jaar? Heb je een mooie stem, ben je geboeid door  techniek, is muziek jouw passie of ga je liever met de website aan de slag? Dan ben je meer dan welkom om onze redactie te versterken. Stuur gewoon een mailtje naar redactie@stoorzender.be

Tekst
Zin om als vrijwilliger voor de blog en het magazine van Stoorzender te schrijven? neem contact met ons op en je krijg meteen een overzicht  Je komt te weten wat je van Stoorzender mag verwachten en waar je bij ons allemaal over kan schrijven!  

Video
Dit voorjaar komt Stoorzender met een eigen jongerenprogramma op TV Limburg en daarvoor zoeken we nog een pak jong talent met veel goesting en lef! Ook zin in tv? Laat van je horen!

locatie 
gebouw Muziekodroom
Bootstraat 9
3500 Hasselt

meer info
Annelies Orye (coördinator Stoorzender)
Tel. 0494 85 34 46
info@stoorzender.be
www.stoorzender.be