Domein Kiewit (kinderboerderij)

De kinderboerderij is ideaal om met de kinderen buiten te spelen, wandelen, een fietstocht te maken of gewoon rustig van de natuur te genieten. De kinderboerderij is meer dan 100 hectare groot en ligt op slechts 10 minuten van het centrum van Hasselt. Dit is een ideale locatie voor een zomerse picknick.

Je kan ook bijna nergens komen op het domein zonder in de buurt te zijn van dieren. Op de vijver drijven vele eenden en in de buurt van de stallen zie je de konijnen, cavia's, pauwen, geiten, ezels, varkens, .... Alle stallen en weides zijn heel toegankelijk voor de bezoekers. Je kan genieten van een fris drankje op een terras terwijl de kinderen zich uitleven op het speelplein met reuze zandbak. Voor gezinnen en families die samen op stap zijn, zijn er het boerderijspel, 't plezante potenpad en een tocht met de huifkar. Het trekpaard laat je de mooiste plekjes van Kiewit zien samen met je familie of vrienden.

Kostprijs
Gratis

Openingsperiode
Het domein is toegankelijk elke dag van 8u30 tot de zon ondergaat.

Bereikbaarheid
Indien je per trein komt, neem dan op het Stationsplein de gratis bus "H2". Uitstappen aan de laatste halte en je bent er.

Locatie
Domein Kiewit
Putvennestraat 108
3500 Hasselt

Meer info