Kids

Bert & Hert

In de kijker

In dit artikel vind je de link naar de online enquête van Hasselt Kindvriendelijke Stad!
Ben je op zoek naar een kamp, workshop, of andere leuke activiteit?
Niet zomaar een plan! Hier vind je een duidelijk overzicht van alle openbare speelpleinen, sportterreinen en bossen in Hasselt!
Cabaskesrock staat weer voor de deur! Feeeeestje!
Voor kinderen die houden van spelen is dit de beste dag van het jaar!
Sinterklaas, Bert & Hert verwachten je op woensdag 2 december in Grand Café op Winterland in Hasselt!
Hujovakanties, dat is een week lang fun op jongerenmaat! In een gezellig nest met een veilige sfeer: zo kunnen kinderen en jongeren helemaal zichzelf zijn. Speelsheid, open geest en inspraak staan centraal!
September is dé maand waarop alle jeugdverenigingen opnieuw voor een heel jaar aan de slag gaan! Ontdek hier welke van onze 27 (ja, zevenentwintig!) verenigingen wanneer begint, en waar dat doorgaat.

Dit is een doe-cheque. Met dit kaartje krijg je een korting van 2,5 euro bij een heel aantal Hasseltse jeugdverenigingen (scouts, chiro, KSJ, ...). Met de doe-cheque krijg je dus korting bij het betalen van het lidgeld, kampgeld of activiteiten. Alle kinderen & jongeren tussen 4 en 16 jaar en gedomicilieerd in Hasselt, hebben recht op 2 doe-cheques per jaar. Een doe-cheque heeft een waarde van 1,25 euro. Dus in totaal krijg je 2,5 euro per kind.

Kan je ook niet meteen beslissen welke sport ideaal is voor jouw kind? Goed nieuws want verschillende sportclubs in Hasselt bieden in september een gratis try-out aan voor kinderen & jongeren. In deze brochure vind je een overzicht van de deelnemende clubs met alle gegevens.


In plaats van nieuw speelgoed te kopen, ontleen het simpelweg bij de speelkaart.Wij hebben gezelschapsspelen (Haba voor de allerkleinsten, MB voor 6-12 jarigen, enz), steps, traktoren, fietsjes, puzzels, poppen, keukentjes, speelgoedauto's en nog zoveel meer. Laat je verrassen en kom zelf eens snuisteren door ons aanbod. De Speelkaart is de Hasseltse uitleendienst van spelmateriaal.

Heb je het spelletjesblad van Bert & Hert al ontdekt in je brievenbus? Ideaal om kinderen tussen 5 en 9 jaar te entertainen op restaurant, thuis, in de auto, ... waar je maar wilt! Test het uit bij je thuis en laat ons weten wat kinderen ervan vinden. We zijn benieuwd. Stuur ook je tekeningen of foto's van je knutselwerkjes van Bert & Hert door en maak kans op leuke prijzen! (spelletjes, gepersonaliseerde magneten voor op de frigo, buttons voor op je boekentas, enz) Inzendingen kunnen tot 31 oktober 2014.

Nieuws

In dit artikel vind je de link naar de online enquête van Hasselt Kindvriendelijke Stad!
Ben je op zoek naar een kamp, workshop, of andere leuke activiteit?
Niet zomaar een plan! Hier vind je een duidelijk overzicht van alle openbare speelpleinen, sportterreinen en bossen in Hasselt!