korting

Wist je dat je voor héél veel verschillende zaken korting/subsidies kan krijgen via de stad Hasselt! Hoogstwaarschijnlijk heb je nog geen idee voor wat dan allemaal. Daarom zetten we alles heel simpel op een rijtje. Voor meer info moet je doorklikken op de titel in het menu.

 • korting voor deelname aan weekend/kamp of lidgeld van Hasseltse jeugdverenigingen.
  Vraag dan doe-cheques aan.

 • korting als je een cursus (hoofd)animator in het jeugdwerk of andere hebt gevolgd?
  Vul dan meteen het subsidieformulier 'erkende vorming' in en je krijgt een fiks bedrag terug betaald.

 • korting als je muziekles of repetitieruimte in muziek-o-droom afhuurt ?
  Vraag dan je soundcheques aan.

 • korting als je een taalcursus volgt?
  Vul dan meteen het subsidieformulier 'taalacademie' in en je krijgt 25 euro.

 • korting als je een fuif/festival organiseert?
  Vul dan meteen het subsidieformulier 'kleinschalige fuiven' of subsidieformulier grootschalige fuif/festival (meer dan 500 m² dansoppervlakte) in. Dat kan oplopen tussen de 100 euro en 1500 euro. Kijk snel verder.

 • korting als jij een toonmoment organiseert om je eigen kunstcreatie aan een ruim publiek voor te stellen?  (creaties op vlak van voordracht, beeldende kunst, fotografie, poëzie, instrumentale/vocale muziek, kleinkunst/cabaret, toneel, dans, poppenspel, kinderanimatie, enz) 
  Vul dan meteen het subsidieformulier 'project jeugdcultuur' in. Dat kan oplopen tot 500 euro. Kijk snel verder.

 • korting als jij deelneemt aan een buitenlands jeugdinititiatief? (Bijv. je reist mee met Bouworde vzw, je neemt deel aan Jamboree van de scouts, je nodigt buitenlandse jongeren uit in Hasselt om samen een project op te zetten, enz). Vul dan meteen het subsidieformulier 'project buitenlands jeugdinitiatief' in. Dat kan oplopen tot 500 euro. Kijk snel verder.
   
 • korting als jij op inleefreis, stage of vrijwilligerswerk in een ontwikkelingsland plant? Vul dan meteen het aanvraagformulier in. Je krijgt 100 euro voor een inleefreis en 200 euro voor een stage of vrijwilligerswerk