Jongeren

In de kijker

Stad Hasselt werft aan. Wil je deze zomervakantie kinderen animeren en hén een topvakantie bezorgen? Dan heb je tijd tot 10 maart 2015 om te solliciteren! De jeugddienst en de kinderopvang van de stad zoeken gemotiveerde jongeren (minimumleeftijd 20 jaar) met ervaring in het animeren van kinderen.

Ben je jong en slaag je erin om via je prestaties Hasselt extra in de schijnwerpers te plaatsen? Schrijf je dan voor 1 april 2015 voor de Prijs Burgemeester Paul Meyers. Je maakt kans op een geldprijs van 2500 euro. We zijn op zoek naar een persoon die voldoet aan 3 voorwaarden. Ten eerste: je bent jonger dan 35 jaar. Ten tweede: je blinkt uit in een vakgebied. Je bent bijvoorbeeld een uitmuntend kunstenaar, kok, student, zakenman of -vrouw, muzikant, modeontwerper, wetenschapper, sporter of...En ten derde: je woont nu al minimum 10 jaar in Hasselt of je hebt er gewoond.

Hasselt Alaaf! Hasselt maakt zich op voor een spetterend carnavalsweekend.

Genoeg van al dat zwerfvuil langs de straten? Ook in 2015 trekken we weer samen de straat op onder het motto ‘een propere straat, da’s een heldendaad’, om met verenigde krachten onze wegen te bevrijden van al dat rondslingerend vuil. Samen met jouw vereniging, school, buurtcomité, vrienden of familie kan je een handje toesteken om jouw buurt weer proper te maken. Zo werk je niet alleen aan een betere en aangenamere omgeving, je kan er nog wat aan verdienen ook! Neem dus deel aan de opruimactie op 20, 21 en 22 maart 2015.

De ‘gratis’ Blue-bikes in Hasselt winnen aan populariteit. Je ziet de fietsen steeds meer in het straatbeeld opduiken.  Ook studenten hebben hun weg gevonden naar het station van Hasselt, waar 43 fietsen 'gratis' ter beschikking staan. De blue-bikes zijn een ideale oplossing voor als je met het openbaar vervoer naar Hasselt komt en dan verder wilt met de fiets. We leggen je het systeem snel uit. 

Ben je ook bij een jeugdbeweging? Ja, dan heb je een slimme keuze gemaakt. Neen, wacht dan niet langer en sluit je aan bij je favoriete Hasseltse jeugdbeweging. Ben je -17 jaar dan wordt je een lid, vanaf 18 jaar kan je terecht bij de leidingsploeg! En waarom zou je dat doen? Het antwoord is simpel: "Hier maak je vrienden voor het leven & beleef je mega avonturen!" In de maand september gaan maar liefst 27 Hasseltse jeugdbewegingen opnieuw van start. Ga een kijkje nemen tijdens de startdag. Hier volgt de lijst met data & locaties:

Facebook

Nieuws

Stad Hasselt werft aan. Wil je deze zomervakantie kinderen animeren en hén een topvakantie bezorgen? Dan heb je tijd tot 10 maart 2015 om te solliciteren!

Ben je jong en slaag je erin om via je prestaties Hasselt extra in de schijnwerpers te plaatsen? Schrijf je dan voor 1 april 2015 voor de Prijs Burgemeester Paul Meyers. Je maakt kans op een geldprijs van 2500 euro.

Hasselt Alaaf! Hasselt maakt zich op voor een spetterend carnavalsweekend.