Jongeren

In de kijker

Ben je jong en slaag je erin om via je prestaties Hasselt extra in de schijnwerpers te plaatsen? Schrijf je dan voor 1 april 2015 voor de Prijs Burgemeester Paul Meyers. Je maakt kans op een geldprijs van 2500 euro. We zijn op zoek naar een persoon die voldoet aan 3 voorwaarden. Ten eerste: je bent jonger dan 35 jaar. Ten tweede: je blinkt uit in een vakgebied. Je bent bijvoorbeeld een uitmuntend kunstenaar, kok, student, zakenman of -vrouw, muzikant, modeontwerper, wetenschapper, sporter of...En ten derde: je woont nu al minimum 10 jaar in Hasselt of je hebt er gewoond.

Geef een gewone sterveling een houten plank met wieltjes onder en je kan alvast een ziekenwagen bellen. Tenzij die sterveling er op getraind heeft. Op zaterdag 9 mei verzamelen er zo opnieuw enkele tientallen in Kapermolen voor de KPM Cup, het Limburgs skateboardkampioenschap. Dit jaar verwachten wij niet enkel de doorwinterde skaters maar ook voor beginners en meisjes hebben wij een competitieformule op poten gezet. Spektakel is gegarandeerd!

Ben je een geboren straatmuzikant en wil je ook in de straten van Hasselt optreden? Kom dan eerst auditie doen op woensdag 1 april 2015 op het stadhuis in Hasselt. Heel wat straatartiesten brengen straffe dingen en goede acts. En het is net dát wat we in Hasselt nog eens extra in de verf willen zetten! Iedereen is welkom!

De ‘gratis’ Blue-bikes in Hasselt winnen aan populariteit. Je ziet de fietsen steeds meer in het straatbeeld opduiken.  Ook studenten hebben hun weg gevonden naar het station van Hasselt, waar 43 fietsen 'gratis' ter beschikking staan. De blue-bikes zijn een ideale oplossing voor als je met het openbaar vervoer naar Hasselt komt en dan verder wilt met de fiets. We leggen je het systeem snel uit. 

Facebook

Nieuws

Opgelet! Door de slechte weersomstandigheden gaat de buitenspeeldag niet door. De jeugddienst heeft wel een regenprogramma in petto.

Ben je jong en slaag je erin om via je prestaties Hasselt extra in de schijnwerpers te plaatsen? Schrijf je dan voor 1 april 2015 voor de Prijs Burgemeester Paul Meyers. Je maakt kans op een geldprijs van 2500 euro.

Geef een gewone sterveling een houten plank met wieltjes onder en je kan alvast een ziekenwagen bellen. Tenzij die sterveling er op getraind heeft.