Jongeren

In de kijker

Ben je tussen de 10 en 13 jaar en heb je zin om eens lekker te swingen en te fuiven? Dan is Cabaskesrock zeker iets voor jou! De jeugddienst zet de traditie voort en organiseert ook dit jaar een echte fuif op maat van kinderen op een mega coole locatie. Eenmaal per jaar zet "Forty Five" haar deuren open voor het jonge volkje zodat zij ook al eens kunnen proeven van het fuifleven in Hasselt.

Zondag 17 mei zijn wandelaars, skeelers, fietsers en skaters de baas in de binnenstad. Dan wordt het hart van Hasselt weer van 13u tot 18u afgesloten voor alle autoverkeer. Dus pak je fiets en kom naar de binnenstad voor een zalige zondagnamiddag met tal van gratis activiteiten voor klein & groot!

Geef een gewone sterveling een houten plank met wieltjes onder en je kan alvast een ziekenwagen bellen. Tenzij die sterveling er op getraind heeft. Op zaterdag 9 mei verzamelen er zo opnieuw enkele tientallen in Kapermolen voor de KPM Cup, het Limburgs skateboardkampioenschap. Dit jaar verwachten wij niet enkel de doorwinterde skaters maar ook voor beginners en meisjes hebben wij een competitieformule op poten gezet. Spektakel is gegarandeerd!

De ‘gratis’ Blue-bikes in Hasselt winnen aan populariteit. Je ziet de fietsen steeds meer in het straatbeeld opduiken.  Ook studenten hebben hun weg gevonden naar het station van Hasselt, waar 43 fietsen 'gratis' ter beschikking staan. De blue-bikes zijn een ideale oplossing voor als je met het openbaar vervoer naar Hasselt komt en dan verder wilt met de fiets. We leggen je het systeem snel uit. 

Facebook

Nieuws

Ben je tussen de 10 en 13 jaar en heb je zin om eens lekker te swingen en te fuiven? Dan is Cabaskesrock zeker iets voor jou!

Zondag 17 mei zijn wandelaars, skeelers, fietsers en skaters de baas in de binnenstad. Dan wordt het hart van Hasselt weer van 13u tot 18u afgesloten voor alle autoverkeer.

Geef een gewone sterveling een houten plank met wieltjes onder en je kan alvast een ziekenwagen bellen. Tenzij die sterveling er op getraind heeft.