subsidie jaarwerking

JAARWERKING (WERKINGSTOELAGE)
Alleen erkende* Hasseltse jeugdverenigingen komen in aanmerking voor subsidie van hun jaarwerking (periode begin september tot en met eind augustus.) Dit zijn verenigingen die voldoen aan de voorwaarden van het algemeen jeugdsubsidiereglement & hun erkenning jaarlijks opnieuw aanvragen. Voor de berekening van deze subsidie wordt een onderscheid gemaakt tussen: traditioneel jeugdwerk (chiro, scouts, …), specifiek jeugdwerk ( Freshness, Bouly, …) en jeugdhuizen.


PROCEDURE JEUGDWERK
Dit formulier is enkel bestemd voor traditioneel en specifiek jeugdwerk (jeugdhuizen hebben een ander formulier). Vul het aanvraagformulier digitaal in en mail het naar jeugdsubsidies@hasselt.be.
Timing: Indienen ten laatste 30 september 2016.


PRODEDURE JEUGDHUIZEN
Dit formulier is enkel bestemd voor de jeugdhuizen (traditioneel en specifiek jeugdwerk hebben een ander formulier). Vul het aanvraagformulier digitaal in en mail het naar jeugdsubsidies@hasselt.be.
Timing: Indienen ten laatste 30 september 2016.
    

BEDRAG SUBSIDIE
Elke aanvrager krijgt  automatisch een basisbedrag van 150 euro. Vervolgens wordt er via een puntensysteem een extra toelage berekend.  Zo kan je extra punten verdienen. De waarde van 1punt is vastgesteld op minimum 10 euro en maximum 15 euro. De werkingstoelage kan dus heel hoog oplopen.
 

MEER INFO
Jeugddienst stad Hasselt - Groenplein 1 (4e verdieping) - 3500 Hasselt
Tel: 011 23 94 20 | E-mail: jeugd@hasselt.be